De miért?

Sokan kérdezik, hogy mi visz minket arra, hogy egy hónapon keresztül az ismeretlen Balkánon autókázzunk, és hogy van bátorságunk mindezt egy 36 éves 1200-as Ladával megtenni. A válasz egyszerű: ez a nagy kaland számunkra, egy életre szóló élmény és nem mellékesen kiváló eszköz arra, hogy támogassunk vele egy jó ügyet. 

 A LadaTour adományokat gyűjt a romániai krónikus beteg gyermekek ingyenes táboroztatására a Yuppi Tábor keretén belül. A Yuppi Tábormozgalom Egyesület a magyarországi Bátor Tábor Alapítvány partnere, hisz a Yuppi egyik alapítótagja, Dóra saját maga olyan erdélyi magyar, aki gyermekkorában a Bátor Táborban táborozott onkológiai beteg fiatalként. A Yuppi Tábor ingyenes élményterápiás táborokat szervez romániai diabéteszes, reumás és onkológiai beteg gyermekek és családjaik számára 2011 óta. 

Célunk kilométerenként 170 Ft összesen 680.000 Ft összegyűjtése a táborlakók számára

Ez az összeg elég lenne 10 gyerek táboroztatására, vagy éppen két turnus orvosi költségeinek fedezésére

Mit teszünk ennek érdekében?

1. Legyőzzük a saját és az autó korlátait, amellett, hogy elmegyünk a Balkán legdélibb részeire

2. Blogot vezetünk arról, hogy merre járunk, azért hogy mindig naprakészek legyetek. Az utazás végén megszerkesztjük a sorozatot, hogy ősszel mosolyt csaljunk az arcotokra

3. Bízunk benne, hogy vannak olyan emberek, akiknek ugyanúgy szívügyük az, hogy segítsenek a hétköznapi hősök munkájában, mint nekünk

Mit tehetsz te ezért? 

Semmi mást, csak kattints az alábbi gombra, és néhány egyszerű lépéssel utalj pár forintot a Tábornak. Az összegyűlt adományokat személyesen fogjuk átadni a Yuppi Tábor munkatársainak, és az átadásról blogbejegyzés is készül. Ha nincs PayPal-od!

Köszönjük szépen!

Az oldal a világ legkönnyebben használható weboldalkészítőjével, a Mozellóval készült.

 .